Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης επεκτείνει τη βίζα για ξένους μαθητές Muay Thai σε 90 ημέρες, θέτει πρότυπα για διεθνείς εκπαιδευτές Muay Thai

Εθνικός-

Στις 12 Ιανουαρίου 2024, ο Επίκ. Ο καθηγητής Pimol Srivikorn, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και Πρόεδρος της Ένωσης Taekwondo της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια μετά την 1η συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Αθλητικής Βιομηχανίας σχετικά με την παράταση βίζας για αλλοδαπούς που σπουδάζουν Muay Thai για διαμονή στην Ταϊλάνδη από 60 έως 90 ημέρες .

«Η συνάντηση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα δημιουργήσει πρότυπα για το Muay Thai με την καθιέρωση εκπαίδευσης και τη χορήγηση επίσημων πιστοποιητικών για να είναι εκπαιδευτής Muay Thai στο εξωτερικό. Θεωρείται ότι δημιουργεί αξία για το προσωπικό του Muay Thai στην Ταϊλάνδη», δήλωσε ο Αναπλ. Καθ. Πιμολ.

Επιπλέον, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα χορηγούσε ειδική βίζα για αλλοδαπούς που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να σπουδάσουν Muay Thai, οι οποίοι θα μπορούσαν να μείνουν για παρατεταμένη περίοδο από 60 έως 90 ημέρες, δήλωσε ο Αναπληρωτής. Καθ. Πιμολ.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δημοσίευσε επίσης έναν επίσημο ιστότοπο Muay Thai, Τώρα Muay Thai, ως κανάλι για τους ξένους να επιλέγουν ελεύθερα το γυμναστήριό τους Muay Thai οπουδήποτε στην Ταϊλάνδη.

Για να είναι κάποιος διεθνής εκπαιδευτής Muay Thai, πρέπει να λάβει επίσημο πιστοποιητικό και να περάσει εξετάσεις από το Ταϊλανδικό Τμήμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, παρατήρησε ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η ακριβής ημερομηνία για την έναρξη της παρατεταμένης θεώρησης δεν δόθηκε αμέσως και θα εξαρτηθεί από το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια μια επίσημη δήλωση στη Βασιλική Εφημερίδα, αλλά αναμένεται να είναι στο πολύ εγγύς μέλλον.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.