Νεαρός άνδρας νεκρός σε τροχαίο ατύχημα στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Ένας 28χρονος Ταϊλανδός έχασε τη ζωή του όταν το σεντάν του που έτρεχε με ταχύτητα προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό προτού χτυπήσει πάνω σε μια μοτοσικλέτα και έναν στύλο ρεύματος στην περιοχή Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 6:10 π.μ. την Τετάρτη (10 Ιανουαρίουth) στον κεντρικό δρόμο Thep Krasattri, με κατεύθυνση βόρεια στο Sri Soonthorn κοντά στο βενζινάδικο Bang Chak.

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στη σκηνή για να βρουν ένα σοβαρά κατεστραμμένο sedan είχε καταρρεύσει σε έναν πόλο εξουσίας στο δρόμο. Ο οδηγός σεντάν, ο κ. Jinnawat Thaworn, 28 ετών, από το Phang Nga, βρέθηκε νεκρός μέσα.

Σε κοντινή απόσταση, οι διασώστες βρήκαν ένα κατεστραμμένο φορτηγό με τα φώτα κινδύνου αναμμένα στην άκρη του δρόμου. Η οδηγός, η κα Darunee Korsai, 45 ετών, από το Sri Soonthorn, είχε υποστεί μόνο ελαφρά τραύματα.

Επιπλέον, στη μέση του δρόμου βρέθηκε ένα μηχανάκι που είχε υποστεί ζημιά. Ο αναβάτης, ο κ. Wichot Ruengsombat, 50 ετών, από το Sri Soonthorn, είχε επίσης τραυματιστεί ελαφρά. Μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο μαζί με την κ. Darunee.

Η κυρία Darunee είπε στην αστυνομία ότι είχε σταθμεύσει το φορτηγό της στην άκρη του δρόμου για να πάρει φαγητό. Άναψε τα φώτα κινδύνου και περίμενε μέσα στο φορτηγό να μαγειρευτεί το φαγητό της από έναν κοντινό πωλητή.

Το πλάνα CCTV δείχνει το σεντάν, το οποίο οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, πρώτα έπεσε στο πίσω μέρος του σταθμευμένου φορτηγού που οδηγούσε ο Darunee. Στη συνέχεια, ο οδηγός του σεντάν έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο πίσω μέρος της κινούμενης μοτοσικλέτας προτού χτυπήσει στον πόλο του ρεύματος.

Ακολουθεί βίντεο από το ατύχημα.

Προειδοποίηση για γραφικό περιεχόμενο στο βίντεο CCTV παρακάτω.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.