Η Διεθνής Έκθεση Σκαφών της Ταϊλάνδης ανοίγει με έναν τύμπανο θετικής για τον τουρισμό της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη, 11 Ιανουαρίου 2024 - Η δεύτερη έκδοση του Διεθνής έκθεση σκαφών Ταϊλάνδης Μια εκδήλωση πολυτελούς τρόπου ζωής άνοιξε επίσημα σήμερα με τους διοργανωτές να αναμένουν πάνω από 6,000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 3,000 HNWI από όλο τον κόσμο, και να προωθήσουν την ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας της Ταϊλάνδης το 2024 και μετά. Διεξαγωγή 11-14 Ιανουαρίου στη μαρίνα Royal Phuket, η είσοδος είναι δωρεάν.

Με ισχυρή κυβερνητική υποστήριξη, η παράσταση άνοιξε επίσημα από κ. Kitti Chaodee, Γραμματέας του Υπουργού Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης ο οποίος στην εναρκτήρια ομιλία του σημείωσε τη σημασία της Διεθνούς Έκθεσης Σκαφών της Ταϊλάνδης και τον ρόλο της στην τόνωση του τουρισμού. Ο κ. Kitti τόνισε επίσης τη σημασία του τουρισμού ως μηχανισμού που βοηθά στην οικονομική ανάκαμψη της Ταϊλάνδης και ευχαρίστησε όλους τους ενδιαφερόμενους που συμβάλλουν στο να γίνουν το Πουκέτ και η Ταϊλάνδη τόσο φιλόξενα για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Με βάση την επιτυχία της εναρκτήριας έκθεσης, η φετινή διοργάνωση έχει επεκταθεί σε μέγεθος και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή προβολή πολλών δισεκατομμυρίων πανιών και μηχανοκίνητων γιοτ στο νερό που κυμαίνεται από κάτω από 1 εκατομμύριο μπατ έως υπεργιοτ αξίας άνω των 400 εκατομμυρίων μπατ. Εκτίθενται επίσης σκάφη τσάρτερ, συμπεριλαμβανομένου του superyacht 40 μέτρων M/Y Silentworld που παρουσιάζεται από την ISEO Yachting του Χονγκ Κονγκ και την TJB Superyachts του Λονδίνου.

Μιλώντας στα επίσημα εγκαίνια, Ο κ. Adul Chuthong, Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Πουκέτ μοιράστηκε ότι το Πουκέτ αναπτύσσει στρατηγικές βιώσιμου τουρισμού που θα εδραιώσουν τη θέση του ως παγκόσμιου προορισμού που πληροί τα διεθνή πρότυπα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του θαλάσσιου τουρισμού και της Διεθνούς Έκθεσης Σκαφών της Ταϊλάνδης, ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης τόνισε ότι η συνεχής τουριστική ανάπτυξη θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη μιας ισχυρής τοπικής οικονομίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση σκαφών στην Ταϊλάνδη μέχρι σήμερα», είπε. Ο κ. David Hayes, Διευθύνων Σύμβουλος των διοργανωτών JAND Events. «Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη διαφορετική σειρά σκαφών που εκτίθενται στο νερό, η οποία συμπληρώνεται από πολλές κορυφαίες μάρκες πολυτελείας και επιχειρήσεις που εκθέτουν στη μαρκίζα στην ξηρά, καθώς και ένα γεμάτο τετραήμερο κοινωνικό πρόγραμμα. Η παράσταση έχει σχεδιαστεί για να είναι μια ευχάριστη, διασκεδαστική και διαδραστική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας και μια πλατφόρμα για την προώθηση των επιχειρήσεων για τη ναυτιλιακή βιομηχανία της Ταϊλάνδης».

Εκτός από τις εκθέσεις των εκθετών, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τα παραθαλάσσια εστιατόρια κατά μήκος του πεζόδρομου της Royal Phuket Marina και τις καθημερινές ζωντανές ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες τα βράδια, καθώς και οικογενειακές διασκεδαστικές ημερήσιες δραστηριότητες την Ημέρα του Παιδιού.

Συνέβη για πρώτη φορά φέτος ήταν το Συνέδριο Yachting της Ταϊλάνδης που πραγματοποιήθηκε την ημέρα πριν από την έκθεση σκαφών (10 Ιανουαρίου) και καλωσόρισε ειδικούς ομιλητές από όλη την Ασία-Ειρηνικό. Έκανε επίσης το ντεμπούτο φέτος Τα βραβεία Robb Report Thailand Best Of The Best Yachting που γιόρτασε τα κορυφαία φώτα στη βιομηχανία ιστιοπλοΐας της Ταϊλάνδης σε ένα πλούσιο εορταστικό δείπνο το βράδυ πριν από την έναρξη της παράστασης.

Το The Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event πραγματοποιείται 11-14 Ιανουαρίου 2024 στη μαρίνα Royal Phuket και είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 13:00 έως τις 20:00, εκτός από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, όταν η έκθεση κλείνει στις 19:00. Η είσοδος είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, www.Ταϊλάνδη και διεθνής έκθεση σκαφών.com.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.