Νεκρός μοναχός, τραυματίστηκαν 37 άνθρωποι μετά από δυστύχημα λεωφορείου στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Kamhom

Sakon Nakhon -

Ένας μοναχός κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο, ενώ άλλα 37 άτομα τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό με έναν οδηγό που ταξίδευε σε λάθος κατεύθυνση συγκρούστηκε με λεωφορείο στο Sakon Nakhon.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα τη Δευτέρα (8 Ιανουαρίουth) στον δρόμο Nittayo Sakhon Nakhon – Nakhon Phanom στο Baan Noramai, στην περιοχή Kusuman.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό στο δρόμο. Ο οδηγός του φορτηγού, κ. Seksan Lansaesatha, 47 ετών, δεν τραυματίστηκε. Παραδέχτηκε στις αρχές επιβολής του νόμου ότι οδηγούσε αντίθετα σε λάθος λωρίδα προτού συγκρουστεί με το λεωφορείο που είχε το δικαίωμα πορείας και ταξίδευε στην κατάλληλη λωρίδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Kamhom

Τετρακόσια μέτρα από το σημείο, οι αρχές επιβολής του νόμου βρήκαν το κατεστραμμένο επιβατικό λεωφορείο που ταξίδευε από το Udon Thani – Nakhon Phanom. Ο οδηγός του λεωφορείου, ο κ. Supphachai Wongsateam, 44 ετών, είχε υποστεί μόνο ελαφρά τραύματα.

Ένας επιβάτης βρέθηκε νεκρός έξω από το λεωφορείο, ο οποίος ήταν ένας 58χρονος μοναχός, άγνωστος. Άλλοι πέντε επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά, 17 βαριά τραυματίστηκαν και 15 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η αστυνομία του Κουσουμάν συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Παρόμοιες ιστορίες στη Νότια Ταϊλάνδη:

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από δυστύχημα με λεωφορείο στην περιοχή Thung Song.

Τραγικό ατύχημα λεωφορείου στο Prachuap Khiri Khan με 14 ζωές, αναφέρθηκαν πολλαπλοί τραυματισμοί.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.