Κινέζος τουρίστας πέθανε μετά από κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Phang Nga

Phang Nga -

Ένας Κινέζος τουρίστας από το Πουκέτ πέθανε μετά από ατύχημα με κολύμβηση με αναπνευστήρα κοντά σε ένα νησί στην περιοχή Khura Buri.

Ο σταθμός του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης στα νησιά Similan είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Similan την Παρασκευή (5 Ιανουαρίου) ότι ένας Κινέζος τουρίστας έπεσε αναίσθητος ενώ έκανε κολύμβηση με αναπνευστήρα κοντά στο Ένατο νησί (Koh Gao).

Έσπευσαν στο σημείο για να βρουν τον 30χρονο Κινέζο που ήταν αναίσθητος και δεν είχε σφυγμό. Συνέχισαν να του παρέχουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ τον μετέφεραν εσπευσμένα σε ένα νοσοκομείο στη στεριά στο Phang Nga. Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη παρά τις καλύτερες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού και η σορός του μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο Vachira Phuket.

Ένας άγνωστος ξεναγός είπε στο Phuket Express ότι ο Κινέζος τουρίστας είχε επισκεφθεί την Ταϊλάνδη μόνος του, αλλά πρόσφατα είχε ενταχθεί σε μια ομάδα περιήγησης και έμεινε σε ένα ξενοδοχείο στο Πουκέτ. Πήγε μια μονοήμερη εκδρομή στο Phang Nga με την ομάδα περιοδειών όταν συνέβη το ατύχημα.

Από την ώρα του Τύπου, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ερευνούν τι ακριβώς πήγε στραβά ενώ ο τουρίστας έκανε κολύμβηση με αναπνευστήρα και πώς πέθανε. Το όνομα του θύματος αποκρύφθηκε από τις αρχές του Phang Nga, προκειμένου να διασφαλιστεί η κατάλληλη επικοινωνία με την οικογένειά του και την πρεσβεία του.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.