Εντείνονται οι προσπάθειες ανακούφισης από τις πλημμύρες στη Νότια Ταϊλάνδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Στρατιωτική Περιφέρεια 4 εξέδωσε οδηγίες προς τους αξιωματούχους να βοηθήσουν επειγόντως τους πλημμυροπαθείς στο Νότο, καθώς η κατάσταση επανέρχεται στο κανονικό.

Ο υποστράτηγος SantiSakuntanark, Διοικητής της Περιφέρειας 4ης Στρατιάς, δήλωσε ότι όλοι οι τομείς ήταν προετοιμασμένοι και παρείχαν βοήθεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πλημμύρα, γεγονός που βοήθησε στη διαχείριση της κατάστασης.

Αναγνώρισε τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, δημοσίων περιουσιών και κρατικών εγκαταστάσεων, τις οποίες χαρακτήρισε ανυπολόγιστες.

Ο Διοικητής πρόσθεσε ότι ο στρατός έχει συντονιστεί με διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, αναπτύσσοντας προσωπικό και εξοπλισμό για να βοηθήσει τους πολίτες άμεσα κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης.

Επί του παρόντος, καθώς η κατάσταση των πλημμυρών χαλαρώνει, ο στρατός επικεντρώνεται στην αποκατάσταση, την αποκατάσταση και την παροχή ανακούφισης και αποζημίωσης στους πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Η βοήθεια επιταχύνεται μέσω της συνεργασίας δυνάμεων από όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του στρατού, της αστυνομίας, των διοικητικών αρχών, του ιδιωτικού τομέα και των πολιτών, που όλοι προχωρούν για να ανακουφίσουν τις κακουχίες των πληγέντων πολιτών.

Αυτές οι προσπάθειες περιλαμβάνουν βοήθεια στον καθαρισμό σπιτιών, κυβερνητικών κτιρίων, σχολείων, τζαμιών και δρόμων που έχουν υποστεί ζημιές, με στόχο να μπορέσουν οι πολίτες να ξεπεράσουν αυτήν την κρίση και να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή το συντομότερο δυνατό.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.