Προσωπικό από το Εθνικό Πάρκο Κράμπι τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με συνάδελφο του

Μουάνγκ Κράμπι –

Ένας υπάλληλος του Εθνικού Πάρκου Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με άλλο υπάλληλο στο πάρκο.

Ο επικεφαλής του εθνικού πάρκου, κ. Yutthapong Damsrisuk, είπε στο Phuket Express ότι οι δύο υπάλληλοι ήταν στο παρελθόν φίλοι, αλλά πάντα μάλωναν και τσακώνονταν. Αυτή τη φορά, στις 2 Ιανουαρίου 2024, ο ένας άνοιξε πυρ εναντίον του άλλου στην κατοικία τους στον σταθμό του εθνικού πάρκου για μια άγνωστη λογομαχία.

Εργάζονταν στο εθνικό πάρκο για περισσότερο από ένα χρόνο και ήταν υπάλληλοι της τουριστικής υπηρεσίας Maya Bay. Οι δύο υπάλληλοι έχουν απολυθεί αμέσως από τη θέση τους στον εθνικό δρυμό.

Δεν υπήρχαν πολλοί τουρίστες σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια του συμβάντος και το περιστατικό συνέβη εντός της περιοχής του σταθμού που δεν επηρέασε τους τουρίστες ή τις τουριστικές περιοχές, δήλωσε ο Yutthapong.

Το περιστατικό βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση καθώς η αστυνομία και οι αξιωματούχοι του εθνικού πάρκου ερευνούν τα βαθύτερα αίτια της σύγκρουσης. Και τα δύο άτομα αναμένεται να εξεταστούν πλήρως από την αστυνομία.

Οι δύο άνδρες που συμμετείχαν στον πυροβολισμό δεν αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία ή από τον Yutthapong.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.