Άνδρας πεθαίνει από πυροβολισμό μπροστά από το ξενοδοχείο στο Πουκέτ την Πρωτοχρονιά

Karon -

Ένας άνδρας πέθανε από πυροβολισμό μπροστά σε ξενοδοχείο στο Karon την Πρωτοχρονιά. Άμεσα συνελήφθη ένας ύποπτος.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 4:30 π.μ. το πρωί της Πρωτοχρονιάς (1 Ιανουαρίουst) μπροστά από ένα ξενοδοχείο αγνώστων στοιχείων στην οδό Kok Tanod. Η αστυνομία, τα σωστικά συνεργεία και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια λίμνη αίματος στο έδαφος μπροστά από το ξενοδοχείο. Το τραυματισμένο θύμα, ο κ. Anupong Panpeng, 30 ετών, είχε ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομείο, αλλά αργότερα πέθανε τραγικά.

Άγνωστοι μάρτυρες είπαν στην αστυνομία του Karon ότι ο κ. Anupong είχε προηγούμενη σύγκρουση με τον ύποπτο στο παρελθόν. Ο κ. Anupong θεώρησε ότι στον ύποπτο άρεσε η κοπέλα του στην οποία δούλευαν στο ίδιο ξενοδοχείο. Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο κ. Anupong μάλωνε με τον ύποπτο με μανία για αυτό το θέμα και προειδοποίησε τον ύποπτο να μείνει μακριά από την κοπέλα του.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς (1η Ιανουαρίουst) Ο κύριος Anupong πήγε να πάρει την κοπέλα του μετά τη δουλειά στο ξενοδοχείο. Ωστόσο, ο ύποπτος είχε τελειώσει τη δουλειά νωρίτερα, πήγε σπίτι για να πάρει ένα πυροβόλο όπλο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο με το όπλο. Πυροβόλησε έναν μόνο πυροβολισμό στον κ. Anupong όταν έφτασε για να πάρει την κοπέλα του πριν φύγει με ταχύτητα.

Στις 7:00 π.μ. η Αστυνομία Karon συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κ. Num (ψευδώνυμο), 32 ετών. Του κατασχέθηκε ένα χειροποίητο όπλο με μία σφαίρα. Συνελήφθη σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Chalong μέσα σε τρεις ώρες. Ο κ. Num φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πυροβόλησε τον κ. Anupong λόγω των προηγούμενων συγκρούσεων τους για τη φίλη του θύματος.

Ο κ. Num παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου. Το όνομα της φίλης αποκρύπτεται για την ιδιωτικότητά της.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.