Ο τουρισμός Krabi αυξάνεται: Πάνω από 3.4 εκατομμύρια επισκέπτες το 2023, αναμένει έσοδα 1 δισεκατομμυρίου μπατ κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς

Κράμπι-

Στις 30 Δεκεμβρίου 2023, ο κ. Aman Madadam, διευθυντής του γραφείου Krabi του TAT, αποκάλυψε δημόσια την κατάσταση του τουρισμού Krabi το 2023. Αναφέρθηκε ότι από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο, περισσότεροι από 3.4 εκατομμύρια τουρίστες επισκέφτηκαν το Krabi.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Aman, υπήρχαν 1,916,307 Ταϊλανδοί τουρίστες και 1,495,609 ξένοι τουρίστες. Ο μέσος όρος πληρότητας ξενοδοχείων ήταν 67.79%, με αποτέλεσμα το συνολικό εισόδημα από τον τουρισμό να ανέρχεται στα 26 δισεκατομμύρια μπατ.

Ο διευθυντής του γραφείου Krabi του TAT πρόσθεσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, πολλοί άνθρωποι επισκέφθηκαν το Krabi σε πολλές περιοχές όπως το νησί Phi Phi, το Railay Bay, το Ao Nang και ειδικά ο Maya Bay, όπου περισσότεροι από 6,000 τουρίστες επισκέπτονταν καθημερινά, δημιουργώντας πάνω από 2 εκατομμύρια μπατ.

Οι αξιωματούχοι της επαρχίας Κράμπι και οι αρμόδιες υπηρεσίες διασφάλισαν την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των τουριστών κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς. Υπολογίστηκε ότι περισσότεροι από 60,000 τουρίστες θα επισκέπτονταν το Krabi και άλλα τουριστικά αξιοθέατα, δημιουργώντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο μπατ κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς, παρατήρησε ο διευθυντής του γραφείου Krabi της TAT.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.