Άνδρας πεθαίνει από μαχαίρι στο Πατόνγκ μετά από υποτιθέμενη μάχη καραόκε

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι μπροστά σε καραόκε στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μπροστά σε ένα καραόκε στο Soi Tan στον δρόμο Phra Mettha νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αστυνομία και σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα ενός άνδρα να αιμορραγεί έντονα στον κοντινό δρόμο. Στο πλευρό του βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι.

Αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως Mr. It, 24 ετών, από το Nong Bua Lamphu, στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης. Δεν βρέθηκε κανένα σημάδι μάχης κοντά στο σώμα. Η αστυνομία πίστευε ότι ο άνδρας έφυγε τρέχοντας από μια κοντινή περιοχή πριν βρεθεί νεκρός στο σημείο.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο κ. ήταν μέλος του προσωπικού σε ένα καραόκε κοντά. Είπαν επίσης ότι είδαν έναν ύποπτο άνδρα με τραύματα να κυκλοφορεί κοντά. Η αστυνομία αργότερα βρήκε τον ύποπτο άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Τσατ, 32 ετών, από το Σουράτ Τάνι. Είναι υπάλληλος στο ίδιο καραόκε με τον Mr. It. Ο κ. Τσατ είχε κάποια τραύματα στο κεφάλι του και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για ανάκριση.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι οι δύο άνδρες μάλωναν και τσακώνονταν μέσα στο καραόκε για ένα άγνωστο θέμα. Αφού το θύμα δέχθηκε επίθεση, τράπηκε σε φυγή πριν βρεθεί αργότερα νεκρός. Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το όνομα του εν λόγω καραόκε δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία. Ο κ. Chat παραμένει υπό κράτηση από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.