Βρέθηκε πτώμα να επιπλέει κοντά στο νησί στο Phang Nga

Phang Nga -

Ένα πτώμα βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στο Phang Nga.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από έναν καπετάνιο τουριστικού σκάφους ότι βρήκαν ένα πτώμα ενώ ταξίδευαν μεταξύ του νησιού Phi Phi στο Krabi και του νησιού Yao στο Phang Nga. Ωστόσο, ήταν σκοτεινά και το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης δεν μπόρεσε να ανακτήσει αμέσως τη σορό.

Την περασμένη εβδομάδα, το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Soe, 36 ετών, υπήκοος Μιανμάρ που ήταν μέλος του πληρώματος σκάφους, έπεσε από ένα αλιευτικό σκάφος. Ο καπετάνιος του σκάφους τον αναζήτησε αμέσως εκείνη την ώρα αλλά δεν κατάφερε να βρει τον κ. Σόε. Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης πιστεύει ότι είναι πιθανό το πτώμα που φαίνεται να είναι το αγνοούμενο μέλος του πληρώματος της Μιανμάρ.

Παρόμοια περιστατικά πρόσφατα στο νότο και στην Πατάγια:

Περίπου εβδομήντα τουρίστες απομακρύνθηκαν μετά από διαρροή νερού σε ένα νυχτερινό πορθμείο προτού τελικά βυθιστεί κοντά στο νησί Ang Thong.

Ένας αλλοδαπός και ένας Ταϊλανδός εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την ανατροπή ενός καταδυτικού σκάφους στην περιοχή Khuri Buri.

Τέσσερις Ρώσοι και ένας Ταϊλανδός ξεναγός διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας λέμβου στο Mueang Phang Nga.

Ένα καταμαράν που μετέφερε 29 άτομα, στην πλειονότητά τους ξένοι τουρίστες, ανατράπηκε σήμερα το απόγευμα, 23 Δεκεμβρίου 2023, κοντά στην παραλία Dongtan αφού ήρθε από το Koh Larn κοντά στο ηλιοβασίλεμα. Υπήρξαν έξι ελαφροί τραυματισμοί.

Ένα τουριστικό ταχύπλοο, «Bandaya 19», ανατράπηκε κοντά στο νησί Bubu, περίπου 3 χλμ. από το νησί Lipe του Satun, την Κυριακή (24 Δεκεμβρίου). Το σκάφος μετέφερε 73 τουρίστες, μεταξύ των οποίων 3 παιδιά και 4 μέλη του πληρώματος.

Τρεις άνθρωποι διασώθηκαν μετά από διαρροή νερού σε βάρκα σε νησί στο Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.