Δύο άνδρες της Μιανμάρ συνελήφθησαν μετά από συμπλοκή με μαχαίρι στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Δύο άνδρες της Μιανμάρ συνελήφθησαν μετά από καυγά με μαχαίρι τη νύχτα κοντά σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό μετά τα μεσάνυχτα στις 0:45 π.μ. την Τρίτη (26 Δεκεμβρίου) μπροστά από ένα μπαρ κοντά σε ξενοδοχείο στην οδό Pracha Nukroh. Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι υπήρχε μια ομάδα εφήβων που οδηγούσαν μοτοσικλέτες που κυνηγούσαν μετά από άλλο πάρτι. Μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν έναν ήχο σαν πυροβολισμό όπλου.

Η αστυνομία επιθεώρησε το σημείο και έλεγξε πλάνα CCTV κοντά. Η αστυνομία βρήκε μόνο μπάλες πυρόσβεσης. Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος πυροβολισμών κοντά.

Η αστυνομία βρήκε τον κ. Tean Pei, 23 ετών, και τον MR. WIN SITHU, 21, και οι δύο υπήκοοι Μιανμάρ, κοντά στο σημείο. Είπαν στην αστυνομία ότι κάθονταν στην παραλία όταν περίπου άλλοι επτά άνδρες της Μιανμάρ, με τους οποίους είχαν προηγουμένως σύγκρουση, τους επιτέθηκαν. Κάποιοι από αυτούς έφεραν μαχαίρια. Οι δυο τους τράπηκαν σε φυγή, αλλά αυτοί οι άνδρες της Μιανμάρ συνέχισαν να τους κυνηγούν. Ένας από αυτούς φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να χτυπήσει τις μηχανές τους πριν φύγει με ταχύτητα.

Η αστυνομία τελικά συνέλαβε δύο ύποπτους που ταυτοποιήθηκαν ως MR. THAI, 19, και ο κ. SITE IAN, 21, και οι δύο υπήκοοι Μιανμάρ. Από αυτούς κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 50 εκατοστών. Συνελήφθησαν σε στρατόπεδο γουόκ στο Σόι Ρονγκ Γουάι στον δρόμο Na Nai στην Πατόνγκ.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες για επίθεση σε άλλους και οπλοφορία δημόσια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.