Πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι στο Wichit προκαλώντας ζημιές πάνω από 300,000 μπατ

Wichit -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε σπίτι σε οικιστικό συγκρότημα στο Γουίτσιτ.

Οι πυροσβέστες του δήμου Wichit ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (25 Δεκεμβρίουth) στο χωριό Phuket Villa 3 Soi 4/4.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα που διαπίστωσαν ότι από το σπίτι βγήκε πολύς μαύρος καπνός. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά και η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε διπλανά σπίτια. Η κουζίνα του σπιτιού καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η κυρία Jantana Suppawiriyakorn, μάρτυρας, είπε στο Phuket Express ότι έβραζε κεριά, κερί μέλισσας και μερικά βότανα στην κουζίνα στο πίσω μέρος του σπιτιού όταν η φωτιά από τη σόμπα εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα. Προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με ένα βρεγμένο πανί αλλά δεν τα κατάφερε. Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε περισσότερα από 300,000 μπατ. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη από την ιατροδικαστική αστυνομία μέχρι στιγμής.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.