Πυρκαγιά εξαπλώνεται σε γρασίδι στην Καμάλα, ανησυχούν οι κάτοικοι

Καμάλα -

Η φωτιά εξαπλώθηκε σε χωράφι με γρασίδι στην Καμάλα ανησύχησε τους κατοίκους.

Πυροσβέστες του Διοικητικού Οργανισμού Καμάλα ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 9:30. το βράδυ της Παρασκευής (22 Δεκεμβρίουnd) σε ένα χωράφι καρύδας στον κεντρικό δρόμο No.4030 στην Καμάλα κοντά στο Phuket Fantasy.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο με ένα πυροσβεστικό όχημα για να εντοπίσουν τη φωτιά να εξαπλώνεται σε ένα χωράφι με γρασίδι. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Μάρτυρες είπαν ότι κάποιος άναψε πυροτεχνήματα πριν ξεκινήσει η φωτιά.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.