Ινδικός εθνικός παραμονή για 6 χρόνια, συνελήφθη για υποτιθέμενες δραστηριότητες δανεικού καρχαρία στο Nonthaburi

Nonthaburi-

Στις 20 Δεκεμβρίου 2023, αξιωματικοί μετανάστευσης της επαρχίας Nonthaburi συνέλαβαν έναν Ινδό ύποπτο ο οποίος παρέμεινε 2,366 ημέρες στην Ταϊλάνδη και φέρεται να συμμετείχε σε παράνομες δραστηριότητες τοκογλύφων στο Mueang Nonthaburi, Nonthaburi.

Σύμφωνα με μια έκθεση από αξιωματικούς της Βασιλικής Ταϊλάνδης Μετανάστευσης, η πρόσφατη πολιτική τους για την επίλυση προβλημάτων παράνομου χρέους του καρχαρία εκδόθηκε από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και ως αποτέλεσμα, οι αξιωματικοί διεξήγαγαν έρευνα για έναν φερόμενο ως τοκογλύφο σε μια αγορά Muenag Nonthaburi που ήταν δημόσια ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Κέι, ένας 39χρονος Ινδός.


Ωστόσο, οι αξιωματικοί μετανάστευσης ανακάλυψαν ότι ο Κέι είχε παραμείνει στην Ταϊλάνδη για περισσότερα από 6 χρόνια, ή 2,366 ημέρες, και είχαν ένα σημειωματάριο με πολλές εισπράξεις χρεών στην κατοικία του Κέι, είπαν οι αξιωματικοί μετανάστευσης.

Αρχικά, ο Kay φέρεται να αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι ήταν τοκογλύφος και φέρεται να είπε στους αξιωματικούς μετανάστευσης ότι το σημειωματάριο ανήκε σε έναν από τους Ινδούς φίλους του. Η μετανάστευση Nonthaburi δεσμεύτηκε να ερευνήσει περαιτέρω για να βρει τα εμπλεκόμενα άτομα και να τα καταστήσει υπόλογα για τα εγκλήματά τους.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.