Ουκρανός τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένα ταξί έπεσε με τη μηχανή του σε διασταύρωση στο Πουκέτ - ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας Ουκρανός τραυματίστηκε σοβαρά όταν το μεγάλο του ποδήλατο έπεσε με ταξί σε μια διασταύρωση στη Rassada, στο Mueang Phuket.

Το ατύχημα ειδοποιήθηκε στις 4:30 μ.μ. την Τρίτη (19 Δεκεμβρίουth) σε μια διασταύρωση κοντά στο Tesco Lotus Samkong.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον αλλοδαπό μοτοσικλετιστή. Είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο. Σε κοντινή απόσταση, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν το κατεστραμμένο μεγάλο ποδήλατο και αυτοκίνητο ταξί. Ο άνδρας αναβάτης αργότερα αναγνωρίστηκε ως ένας 28χρονος Ουκρανός, αλλά το όνομά του αποκαλύφθηκε.

Ένα βίντεο με ταμπλό από ένα αυτοκίνητο πίσω από το ατύχημα δείχνει ότι το μηχανάκι σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι στη διασταύρωση. Όταν το φως μόλις έγινε πράσινο, το μεγάλο ποδήλατο άρχισε να κατευθύνεται ευθεία και το αυτοκίνητο ταξί χτύπησε το μεγάλο ποδήλατο.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες. Ο οδηγός ταξί δεν αναγνωρίστηκε στον Τύπο.

Προειδοποίηση για γραφικό περιεχόμενο στο βίντεο CCTV παρακάτω.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.