Διεθνής Έκθεση Σκάφους της Ταϊλάνδης για την ενίσχυση του τουρισμού του Πουκέτ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Διεθνής Έκθεση σκαφών της Ταϊλάνδης για την ενίσχυση της τουριστικής οικονομίας του Πουκέτ και παρουσιάζουν το Πουκέτ ως κόμβο αναψυχής-θαλάσσιας Νοτιοανατολικής Ασίας

Από τα πιο πρόσφατα πολυτελή γιοτ έως τα σούπερ γιοτ, τα ιδιωτικά τζετ και πολλά άλλα, η Διεθνής Έκθεση Σκαφών της Ταϊλάνδης 2024 θα παρουσιάσει τον τρόπο ζωής της χώρας στον θαλάσσιο ελεύθερο χρόνο και τα διαπιστευτήρια πολυτέλειας.

Ταϊλάνδη, 18 Δεκεμβρίου 2023 – Παρουσιάζοντας μια σειρά πολλών δισεκατομμυρίων μπατ από πολυτελή γιοτ, σούπερ γιοτ, ιδιωτικά τζετ και πολλά άλλα, Διεθνής έκθεση σκαφών Ταϊλάνδης Μια εκδήλωση πολυτελούς τρόπου ζωής πρόκειται να ενισχύσει την οικονομία του Πουκέτ και τον τουρισμό υψηλών προδιαγραφών με χιλιάδες άτομα υψηλής καθαρής αξίας που αναμένεται να παρακολουθήσουν την έκθεση και να δημιουργήσουν τουλάχιστον 500 εκατομμύρια μπατ για τις βιομηχανίες θαλάσσιας αναψυχής και πολυτελούς lifestyle της Ταϊλάνδης.

Με πολλά σκάφη και επωνυμίες lifestyle που εκθέτουν από όλο τον κόσμο, οι διοργανωτές JAND Events στοχεύουν να αυξήσουν την απήχηση του Πουκέτ ως προορισμό για επενδύσεις και επιχειρήσεις στη διεθνή κοινότητα, ενώ παράλληλα συνεργάζονται στενά με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και τους ενδιαφερόμενους της βιομηχανίας για να προωθήσουν τον τουρισμό σκαφών αναψυχής και την τσιμέντο της Ταϊλάνδης θέση ως θαλάσσιος κόμβος αναψυχής της Νοτιοανατολικής Ασίας.

«Η ανταπόκριση στο Διεθνές Σαλόνι Βάρκας της Ταϊλάνδης 2024 A Luxury Lifestyle Event ήταν εξαιρετική. Αυξήσαμε τον χώρο μέσα στο νερό για να φιλοξενήσουμε μεσίτες και επωνυμίες και θα έχουμε μια μεγάλη γκάμα πολυτελών σκαφών όλων των μεγεθών έως και σούπερ γιοτ στην έκθεση. Παρατηρήσαμε επίσης σημαντική αύξηση στον αριθμό των εμπορικών σημάτων πολυτελείας και των επιχειρήσεων που εκθέτουν. Η έκθεση έχει γίνει μια πλατφόρμα που όχι μόνο θα οδηγήσει τις πωλήσεις και τις επιχειρήσεις για τη ναυτιλιακή και πολυτελή βιομηχανία, αλλά και προσελκύει διεθνείς επενδυτές που επιθυμούν να κάνουν επιχειρήσεις και να ζήσουν στο Πουκέτ», σχολίασε. David Hayes, Διευθύνων Σύμβουλος των διοργανωτών JAND Event.

Οι νέες καινοτομίες για την έκθεση του 2024 περιλαμβάνουν τα εγκαίνια Συνέδριο Yachting της Ταϊλάνδης – μια πλατφόρμα B2B για ανταλλαγή ιδεών μεταξύ τοπικών και διεθνών επιχειρηματιών – και το Robb Report Ταϊλάνδη Το καλύτερο από τα καλύτερα βραβεία γιοτ – μια γιορτή των καλύτερων γιοτ και επωνυμιών.

Θεωρούμενη ως η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών στην Ταϊλάνδη, οι διοργανωτές πρωτοστατούν επίσης σε βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές. Μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της έκθεσης και την αντιστάθμιση του άνθρακα, η Διεθνής Έκθεση Σκαφών Ταϊλάνδης A Luxury Lifestyle Event είναι η πρώτη έκθεση του είδους της που είναι ουδέτερη ως προς τον άνθρακα.

Στο νερό, το Boat Lagoon Yachting θα παρουσιάσει τρία Princess Yachts μεταξύ μιας σειράς άλλων εμπορικών σημάτων στην έκθεση με κορυφαίο το Princess Y95 - το μεγαλύτερο σκάφος που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη.

Η Simpson Marine έχει τη μεγαλύτερη γκάμα στο νερό με έξι σκάφη, μεταξύ των οποίων ένα Sanlorenzo SX76, το Lagoon 51 και το Fairline Targa 45, ενώ η Derani Yachts θα παρουσιάσει τρία σκάφη από τη δημοφιλή μάρκα Axopar καθώς και το εντυπωσιακό Brabus Shadow 500 Cabin. και μια Greenline 40.


Άλλοι μεσίτες σκαφών με σκάφη στο νερό είναι οι Asia Marine, Asia Yacht Agency, Asia Yachting, Extreme Marine (Ταϊλάνδη), Go Boating, Lee Marine, Leopard Catamarans, Northrop & Johnson, The Yacht Sales Co και V Yachts Asia.

Συμπλήρωμα της προβολής στο νερό είναι ένα ευρύ φάσμα θαλάσσιων επιχειρήσεων και προϊόντων και υπηρεσιών από τον τομέα του πολυτελούς τρόπου ζωής που θα εκθέσουν στην ξηρά. Στο νέο ειδικά κατασκευασμένο κλιματιζόμενο εκθεσιακό χώρο εκτίθενται οι A. & Marine, Aqua Air Asia, ASA Group, Cholamark Boat, Flexiteek, FLS Yachts, Hull Co. Ltd, Marine Services Asia, Nava by Thaicom, Nespresso, Octopus Electrical Service, Royal Phuket Marina, SEA Yacht Sales, Siam Legal (Ταϊλάνδη) και Thailand Privilege. Στον πεζόδρομο της Royal Phuket Marina βρίσκονται οι AMI Marine International, Aoy’s Hoy Oyster Bar, Disabled Sailing Thailand, Entropy Solar, Hilda Loe Associates, SEABOB, Torqeedo Asia Pacific και UWC International School.

Το μέρος που πρέπει να είστε και να δείτε τον Ιανουάριο κάθε έτους, η Διεθνής Έκθεση Σκαφών της Ταϊλάνδης είναι γνωστή για τις κοινωνικές της δραστηριότητες. Από τζαζ στον πεζόδρομο και ζωντανές παραστάσεις DJ, μέχρι δείπνο στο ύπαιθρο, στρείδια, σαμπάνια και πούρα, υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε, μέρα και νύχτα. Και την Ημέρα του Παιδιού (13 Ιανουαρίου) θα υπάρχει μια σειρά από δραστηριότητες για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για όλους στη Διεθνή Έκθεση σκαφών της Ταϊλάνδης 2024.

Το The Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event θα πραγματοποιηθεί 11-14 Ιανουαρίου 2024 στη μαρίνα Royal Phuket και είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 13:00 έως τις 20:00, εκτός από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, όταν η έκθεση κλείνει στις 19:00. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.Ταϊλάνδη και διεθνής έκθεση σκαφών.com.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.