Γυναίκα πέθανε μετά από ατύχημα με μηχανή με νταλίκα στο Karon-Βίντεο

Karon-

Μια γυναίκα αναβάτης μοτοσικλέτας πέθανε αφού χτυπήθηκε και παρασύρθηκε κάτω από ένα φορτηγό στο Καρόν.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τρίτη (19 Δεκεμβρίου) στον δρόμο Karon Beach Road μπροστά από ένα δημοφιλές ξενοδοχείο στο Karon.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο και βρήκαν το κατεστραμμένο λευκό φορτηγό στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός, ο κ. Phonprom Patlak, περίμενε στο σημείο τις αρχές. Σε κοντινή απόσταση, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν ένα κατεστραμμένο μαύρο μηχανάκι. Η σορός μιας γυναίκας αναβάτη μοτοσικλέτας βρέθηκε μπρούμυτα και σφηνωμένη κάτω από το φορτηγό με πολλαπλά σοβαρά τραύματα. Αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Karon ως η κα Marisa Gaygiyae, ταϊλανδικής υπηκοότητας.

Πλάνα CCTV κοντά (Κάτω) δείχνει ότι ο οδηγός φορτηγού, Phonprom, φαινόταν να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του από την αντίθετη λωρίδα προτού πέσει πάνω στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε η κα Marisa. Η Αστυνομία Καρόν συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

Προειδοποίηση για γραφικό περιεχόμενο στο βίντεο CCTV παρακάτω.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.