Γυναίκα συνελήφθη αφού έκλεψε κινητό τηλέφωνο από Γερμανό τουρίστα στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια γυναίκα συνελήφθη αφού έκλεψε κινητό τηλέφωνο από Γερμανό τουρίστα σε παραλία του Wichit.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (14 Δεκεμβρίουth) Η κυρία Van (ψευδώνυμο), 25 ετών, Γερμανίδα υπήκοος, πήγε για μπάνιο στη θάλασσα στο Ao Yon. Έβαλε το iPhone 13 Pro της που κόστιζε περίπου 30,000 μπατ στην τσάντα της στην παραλία. Τριάντα λεπτά αργότερα διαπίστωσε ότι το κινητό της είχε εξαφανιστεί από την τσάντα ενώ κολυμπούσε. Κατά συνέπεια, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Wichit.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ και η Αστυνομία του Γουίτσιτ έλεγξαν πλάνα CCTV σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην παραλία. Διαπίστωσαν ότι ένας ύποπτος που ταυτοποιήθηκε ως η κυρία Saw (ψευδώνυμο), 24 ετών, βρισκόταν κοντά στην τσάντα. Αργότερα βρέθηκε μαζί της το κλεμμένο κινητό και παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έκλεψε το τηλέφωνο από τον τουρίστα. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή.

Η κα Βαν είπε ευχαριστώ στους αξιωματικούς. Είναι πολύ χαρούμενη που βρέθηκε γρήγορα το κινητό της και είπε ότι σίγουρα θα επιστρέψει στην Ταϊλάνδη ξανά.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.