Έφηβοι ανοίγουν πυρ στο σπίτι της πόλης του Πουκέτ, τραυματίζουν νεαρό άνδρα με ένα αιχμηρό όπλο

Πουκέτ -

Ομάδα εφήβων άνοιξε πυρ σε κατοικημένη κατοικία πριν τραυματίσει έναν νεαρό άνδρα με αιχμηρό όπλο στην πόλη του Πουκέτ. Η αστυνομία δήλωσε ότι η αιτία ήταν προηγούμενη διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στη 1:50 π.μ. της Παρασκευής (15 Δεκεμβρίουth) σε ένα σπίτι στο Soi Ton Poe, Talad Yai. Έφτασαν στο σπίτι για να βρουν ένα χαλασμένο παράθυρο. Βρέθηκαν επίσης μια τρύπα από σφαίρα και δύο φυσίγγια.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές, είπε στην αστυνομία ότι υπήρχαν περίπου πέντε έφηβοι με μηχανάκια που ήρθαν στο σπίτι ζητώντας να δουν τον γιο του. Τους είπε ότι ο γιος του δεν ήταν εκεί και στη συνέχεια οι έφηβοι άνοιξαν πυρ στο σπίτι με όπλο πριν φύγουν με ταχύτητα.

Όταν ο γιος του επέστρεψε στο σπίτι, ακολούθησε τους εφήβους στην είσοδο ενός κοντινού δρόμου και οι έφηβοι έκοψαν το χέρι του γιου του με αιχμηρό αντικείμενο.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι οι ύποπτοι και το θύμα μπορεί να είχαν ταραχώδη προβλήματα στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία αναζητά τους εφήβους υπόπτους για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.