Πρώτο ετήσιο Kata – Ξεκίνησε το Καρναβάλι Karon – ΦΩΤΟ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Karon -

Το πρώτο ετήσιο Καρναβάλι Kata – Karon ξεκίνησε για να τονώσει τον τοπικό τουρισμό.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Καρναβάλι Kata Karon διεξάγεται από την Τρίτη (12 Δεκεμβρίουth) έως την Πέμπτη (14 Δεκεμβρίουth) στο Καρόν.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το καρναβάλι εγκαινιάστηκε από τον αντικυβερνήτη του Πουκέτ Sattha Thongkam στο δημόσιο πάρκο Nong Harn Lake την Τρίτη (12 Δεκεμβρίου). Ο Κυβερνήτης Σάθα είπε ότι το πρώτο ετήσιο Καρναβάλι Kata – Karon έχει ως στόχο να τονώσει τον τοπικό τουρισμό στα Κάτα και Καρόν. Περισσότεροι Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες θα γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλά μέρη στο Πουκέτ για επίσκεψη, συμπεριλαμβανομένων των Kata και Karon.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως παραδοσιακές ταϊλανδέζικες παραστάσεις, τοπικοί τραγουδιστές και μουσικά συγκροτήματα, παραστάσεις καμπαρέ, παρελάσεις φαντασίας, πολλοί πάγκοι με φαγητό και άλλα. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι παρακολούθησαν την καρναβαλική παρέλαση.

Σχετικά άρθρα:

Το ετήσιο Καρναβάλι Patong βρίσκεται σε εξέλιξη για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση Kamala on the Beach από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίουth.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.