Κλέφτης έκλεψε μοτοσικλέτα και αντικείμενα αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου μπατ από Νεοζηλανδό στην Πατόνγκ, ύποπτος συνελήφθη

Πατόνγκ –

Η αστυνομία της Patong συνέλαβε έναν ύποπτο που έκλεψε μια μηχανή και τα υπάρχοντά του αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου μπατ από έναν άνδρα Νεοζηλανδό.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 8 Δεκεμβρίουth, ο κ. Ian Kirk, 62 ετών, Νεοζηλανδός υπήκοος, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία. Είπε στην αστυνομία ότι είχε σταθμεύσει τη μηχανή του στην οδό Phra Baramee στις 2:00 την ίδια μέρα. Στις 3:00 το μηχανάκι του είχε εξαφανιστεί.

Κάτω από το κάθισμα της μοτοσικλέτας, ο κ. Kirk είπε ότι είχε ένα κινητό τηλέφωνο Samsung που κοστίζει 1,200 δολάρια ΗΠΑ, τρία δαχτυλίδια που κοστίζουν 15,000 δολάρια, ένα ακριβό ρολόι 1,500 δολάρια ΗΠΑ, την άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας του και 6,000 μπατ σε μετρητά.

Την Πέμπτη (14 Δεκεμβρίουth) η αστυνομία της Patong συνέλαβε τον κύριο ύποπτο κ. Usoap Khunsurin, 27 ετών, από το Ranong, σε ένα δημόσιο πάρκο στο Wichit. Του κατασχέθηκαν το κλεμμένο μηχανάκι, τρία δαχτυλίδια και το ρολόι. Ο ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή.

Ο κ. Kirk ενθουσιάστηκε με τη σύλληψη του υπόπτου και ευχαρίστησε την αστυνομία της Patong για τη σκληρή και γρήγορη δουλειά της, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Εγγραφειτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.