Ο καπετάνιος του σκάφους πηδά στη θάλασσα στο Chalong για να ξεφύγει από πιθανή απόπειρα ανταρσίας από μέλος του πληρώματος

Chalong -

Ένας καπετάνιος σκάφους πήδηξε στη θάλασσα για να γλιτώσει αφού ένα μέλος του πληρώματος φέρεται να προσπάθησε να του επιτεθεί με μαχαίρι σε μια βάρκα στο Rawai.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από τον άγνωστο ιδιοκτήτη ενός διώροφου αλιευτικού σκάφους. Το σκάφος ταξίδευε από την παραλία Kata προς το Chalong.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους ειδοποιήθηκε από τον καπετάνιο του σκάφους ότι όταν έφτασαν κοντά στην παραλία Nai Harn στο Rawai, ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους προσπάθησε να επιτεθεί στον καπετάνιο του σκάφους με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο καπετάνιος του σκάφους πήδηξε στη θάλασσα για να γλιτώσει από την πιθανή απόπειρα ανταρσίας.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης έφτασε στο σκάφος πριν πιάσει το μέλος του πληρώματος του σκάφους, το οποίο επίσης δεν αναγνωρίστηκε αμέσως από τις αρχές. Ο καπετάνιος του σκάφους δεν βρέθηκε σε κοντινή απόσταση λόγω κολύμβησης στη στεριά και κλήσης του ιδιοκτήτη, όπως αναφέρεται. Το μέλος του πληρώματος του σκάφους μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε το περιστατικό.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.