Εμπλέκεται η αστυνομία μετά από κλοπές κλέφτη από τουρίστα στην παραλία στο Thalang

Thalang -

Η αστυνομία εργαζόταν για τον εντοπισμό ενός κλέφτη που έκλεψε από έναν τουρίστα που κολυμπούσε σε παραλία στο Sakoo.

Η αστυνομία του Sakoo είπε στο Phuket Express ότι το απόγευμα της Δευτέρας (11 Δεκεμβρίου) ειδοποιήθηκε ότι ένας κλέφτης έκλεψε μια τσάντα με τιμαλφή από έναν άγνωστο άνδρα ξένο τουρίστα στην παραλία Nai Yan, ενώ εκείνος πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα. Αφού ο τουρίστας βγήκε από το νερό, η τσάντα του είχε εξαφανιστεί. Μέσα στην τσάντα του ήταν ένα κινητό τηλέφωνο, μετρητά και το διαβατήριό του.

Ο τουρίστας εντόπισε το κινητό του από μια εφαρμογή GPS χρησιμοποιώντας υπολογιστή και διαπίστωσε ότι η τοποθεσία του κινητού του κατευθυνόταν στην περιοχή Tha Chatchai. Επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές επιβολής του νόμου για βοήθεια. Η αστυνομία στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ στο Tha Chatchai επικοινώνησε και το όχημα του υπόπτου βρέθηκε να εισέρχεται στην περιοχή του διοικητικού γραφείου της υποπεριοχής Mai Khao. Όταν ο ύποπτος είδε την αστυνομία, ο ύποπτος στράφηκε για να τραπεί σε φυγή.

Η αστυνομία κατάφερε να αρπάξει την κλεμμένη τσάντα αλλά ο ύποπτος απομακρύνθηκε με ταχύτητα. Τα μετρητά μέσα στην τσάντα είχαν φύγει και δεν βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, αν και παρέμεινε το διαβατήριο. Η τοποθεσία του κινητού τηλεφώνου αυτή τη στιγμή εξακολουθούσε να είναι ενεργή σε ένα δάσος στο Mai Khao. Οι αστυνομικοί βρήκαν τελικά το κινητό τηλέφωνο και το επέστρεψαν στον τουρίστα.

Ο τουρίστας υπέβαλε πρόσθετη αναφορά στην αστυνομία του Σακού, ελπίζοντας ότι ο ύποπτος εξακολουθεί να έχει συλληφθεί και τα μετρητά, το ποσό των οποίων δεν αποκαλύφθηκε, να επιστραφούν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.