Τριάντα συμπιεστές κλιματισμού έκλεψαν από ξενοδοχείο στο Thalang

Thalang -

Τριάντα συμπιεστές κλιματισμού και δύο τεράστιες αντλίες νερού αναφέρθηκαν ότι κλάπηκαν από ξενοδοχείο στο Cherng Talay.

Ο ιδιοκτήτης ενός αγνώστου ταυτότητας τετραώροφου ξενοδοχείου στο Bangtao, ο κ. Rattanon Ploysri, είπε στο Phuket Express ότι στις 3:00 π.μ. της 7ης Δεκεμβρίουth, ένας φύλακας του είπε ότι οι κλέφτες έκλεψαν 30 συμπιεστές κλιματιστικών και δύο τεράστιες αντλίες νερού έξω από το κτίριο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο ήταν περικυκλωμένο με φράχτες. Το εκτιμώμενο κόστος των ζημιών είναι περίπου ένα εκατομμύριο μπατ.

Ο κ. Rattanon υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Cherng Talay. Είπε στην αστυνομία ότι κλέφτες φέρεται να έκλεψαν συμπιεστές κλιματιστικών από κοντινά μέρη πολλές φορές επίσης.

Πριν από πέντε χρόνια κλέφτες έκλεψαν και από τη βίλα του με πισίνα δίπλα στο ξενοδοχείο του. Κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει γρήγορα τους υπόπτους και υπέθεσε ότι θα μπορούσαν να είναι τα ίδια άτομα.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, οι κλέφτες εξακολουθούσαν να είναι ελεύθεροι.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.