Το Πουκέτ υποδέχεται 40,000 επιβάτες στο αεροδρόμιο ανά ημέρα αυτήν τη στιγμή

Πουκέτ -

Το Πουκέτ υποδέχεται σήμερα περισσότερους από 40,000 επιβάτες στο αεροδρόμιο την ημέρα πριν από την Πρωτοχρονιά.

Η Υπεύθυνη Τουρισμού και Αθλητισμού του Πουκέτ, κυρία Ραττσαντάφον Οίν, είπε στο Phuket Express ότι περίπου 40,000 επιβάτες έφταναν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ καθημερινά, αφίξεις εσωτερικού και εξωτερικού. Φέτος υπήρχαν εννέα εκατομμύρια επισκέπτες συνολικά.

Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου από τις 9 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 11th υπήρχαν πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες που επισκέφτηκαν το Πουκέτ. Ταυτόχρονα το 37ο Καρναβάλι στο Πουκέτ 2023 πραγματοποιήθηκε στην Πατόνγκ όπου πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες ενδιαφέρθηκαν και παρευρέθηκαν.

Η Παλιά Πόλη του Πουκέτ προσελκύει επίσης πολλούς τουρίστες λόγω αξιοθέατων όπως η Chartered Intersection, η Thalang Road και το Soi Rommanee.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.