Η Εθνική Επιτροπή Πολιτικής για τα Αλκοολούχα Ποτά της Ταϊλάνδης θέλει να ξυπνήσουν περιοχές και αναπνευστήρες που χρησιμοποιούνται για τα εγκαίνια στις 4 το πρωί για τα μπαρ

Εθνική -

Οι χώροι ψυχαγωγίας που πρόκειται να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι τις 4 το πρωί, σύμφωνα με την πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, έχουν λάβει εντολή να δημιουργήσουν χώρους αφύπνισης για να εμποδίσουν τους θαμώνες να οδηγήσουν στο σπίτι μεθυσμένοι.

Η ανακοίνωση έγινε από την Εθνική Επιτροπή Πολιτικής για τα Αλκοολούχα Ποτά, υπό την προεδρία του αναπληρωτή πρωθυπουργού Phumtham Wechayachai, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Ο Santi Promphat, αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Υγείας, ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής ότι τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα πρέπει να τηρούν αυστηρά τους κανόνες και τους κανονισμούς όταν τους επιτρέπεται να λειτουργούν έως τις 4 π.μ., αρχής γενομένης στις 15 Δεκεμβρίου, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πελατών και να ελαχιστοποιηθούν τα περιστατικά που σχετίζονται με το αλκοόλ. .

Οι χώροι διασκέδασης σε νόμιμες ζώνες στο Πουκέτ, το Τσιάνγκ Μάι, το Τσονμπούρι, την Μπανγκόκ και το Σουράτ Τάνι (μόνο στο Koh Samui) θα έχουν αυτό το προνόμιο, το οποίο ισχύει και για ξενοδοχεία σε εθνικό επίπεδο.

Ο Santi τόνισε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένα τον νόμο περί ψυχαγωγίας και την ενότητα 29 του νόμου για τον έλεγχο των αλκοολούχων ποτών, που εμποδίζουν τους νυχτερινούς χώρους να πωλούν αλκοολούχα ποτά σε άτομα κάτω των 20 ετών.

Συνέχισε λέγοντας ότι οι χειριστές των χώρων θα πρέπει να κάνουν αλκοτέστ στους θαμώνες. Εάν το επίπεδο αλκοόλ των πελατών είναι πάνω από το νόμιμο όριο των 50 χιλιοστόγραμμα ανά δεκατόλιτρο, θα πρέπει να ξεκουραστούν στους χώρους που παρέχουν οι χώροι μέχρι να είναι αρκετά νηφάλιοι για να οδηγήσουν στο σπίτι.

Σε περίπτωση που ένας πελάτης αρνηθεί να ξεκουραστεί και έχει μια αναπνοή αλκοολούχων ποτών που υπερβαίνει το νόμιμο όριο, οι υπεύθυνοι του μπαρ πρέπει να επικοινωνήσουν με τους φίλους ή τους συγγενείς του πελάτη ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να κανονίσουν τη μεταφορά τους με έξοδα του πελάτη.

Οι αρμόδιοι φορείς θα συλλέγουν δεδομένα για να αξιολογήσουν τον αντίκτυπο των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας.

Η TPN Media σημειώνει ότι δεν είναι σαφές πώς αναμένεται να εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χώρων ψυχαγωγίας έχουν ήδη θέσει πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των υλικοτεχνικών υποθέσεων, με την ανάλυση αλκοτέστ κάθε πελάτη που αποχωρεί από ένα χώρο, καθώς και για το ποιος θα είναι υπεύθυνος για την πληρωμή του εξοπλισμού και τι να κάνετε εάν ένας πελάτης αρνηθεί τη δοκιμή.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/