Ο καρχαρίας φάλαινας στο Krabi βρέθηκε λανθάνοντος, η νεκροψία αποκαλύπτει θανατηφόρο τραυματισμό σε έλικα σκάφους

Κράμπι-

Στις 6:35 μ.μ., στις 9 Δεκεμβρίου 2023, οι αξιωματούχοι της Ταϊλάνδης Marine and Coastal Resource (MCR) αποκάλυψαν δημοσίως ένα αποτέλεσμα νεκροψίας για τα λείψανα ενός φαλαινοκαρχαρία που είχε εγκλωβιστεί στο Koh Pa Hu Sia, Mueang, Krabi, στις 8 Δεκεμβρίου.

Οι αξιωματούχοι του MCR πραγματοποίησαν αυτοψία αφού οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι βρήκαν έναν φαλαινοκαρχαρία εγκλωβισμένο στο Koh Pa Hu Sia. Τα υπολείμματα του φαλαινοκαρχαρία ήταν ένα ενήλικο θηλυκό Rhincodon Typus με καλή υγεία στο παρελθόν.


Ωστόσο, το δεξί κεφάλι του φαλαινοκαρχαρία είχε μια σοβαρή πληγή που υποτίθεται ότι είχε υποστεί ζημιά από μια μεγάλη προπέλα βάρκας. Επιπλέον, αναφέρθηκε από τους υπεύθυνους του MCR ότι βρέθηκε ένα υπόλειμμα μαύρης πλαστικής σακούλας 40 εκατοστών μέσα στο στομάχι.

Η ακριβής αιτία θανάτου φέρεται να προήλθε από την προπέλα της βάρκας που προκάλεσε τον φαλαινοκαρχαρία να πεθάνει αμέσως. Οι αξιωματούχοι του MCR θα διερευνήσουν περαιτέρω σε ένα εργαστήριο και θα απορρίψουν τα λείψανα στην περιοχή.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.