Η Ταϊλάνδη γιορτάζει το Songkran που έγινε επίσημα Μνημείο Παγκόσμιας Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Εθνικός-

Στις 6:00 μ.μ., στις 7 Δεκεμβρίου 2023, ο κ. Srettha Thavisin, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, προήδρευσε στον εορτασμό Songkran για την επίσημη αναγνώριση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας της UNESCO στην πλατεία της πόλης, Δημαρχείο της Μπανγκόκ.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης υποδέχτηκε με μια μεγάλη παρέλαση με τύμπανα και πλήθη που φωτογραφήθηκαν μαζί του. Η παρέλαση Songkran είχε την κα Anntonia Porsild, Miss Songkran της χρονιάς, και άλλες διασημότητες να εκπροσωπήσουν το Songkran ως την άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας της UNESCO.

Η κ. Anntonia Porsild είναι μοντέλο και βασίλισσα της ομορφιάς από τη Δανία και την Ταϊλάνδη που στέφθηκε Miss Supranational 2019 και Miss Universe Thailand 2023.
Ο Srettha άνοιξε τη γιορτή με μια ομιλία σχετικά με τις παραδόσεις Songkran από γενιά σε γενιά με προωθητικά μέτρα για την ευαισθητοποίηση και την αξία των ταϊλανδικών παραδόσεων ως άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας.


Επιπλέον, δεν θα υπάρχουν διακρίσεις σε βάρος φυλών, γλωσσών, φύλων και θρησκειών για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ Songkran στην Ταϊλάνδη. Θα φέρει επίσης ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στην Ταϊλάνδη, κάτι που θα δημιουργήσει εισόδημα και θα τονώσει την οικονομία της Ταϊλάνδης με μια καλή εθνική εικόνα, είπε ο Srettha.

Ο Srettha υποστήριξε δημόσια ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα προχωρήσει στη σοβαρή εκπροσώπηση της «Soft Power» στο φεστιβάλ Songkran τον Απρίλιο του 2024, με άλλα φεστιβάλ εκτός από το να παίζεις νερό, όπως μουσική, φαγητό, τέχνη και πολιτισμός. Είπε ότι κανείς που δεν ήθελε να χτυπηθεί με το νερό δεν θα ήταν, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, ενώ είπε ότι το φεστιβάλ θα επικεντρωθεί στις παραδόσεις και τον πολιτισμό έναντι των αγώνων με άγρια ​​νερά.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/