Πέντε άτομα τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Wichit

Wichit -

Πέντε εργαζόμενοι στη Μιανμάρ τραυματίστηκαν μετά από συντριβή φορτηγού στο Γουίτσιτ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στη 5:20 μ.μ. της Τετάρτης (6 Δεκεμβρίουth) στο Ao Yon – Khao Khad στην υποπεριφέρεια Wichit, Mueang Phuket. Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα φορτηγό στην άκρη του δρόμου.

Πέντε εργάτες της Μιανμάρ υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς. Ένας από αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους διασώστες ότι το φορτηγό μετέφερε πολλούς εργάτες της Μιανμάρ στο κρεβάτι του φορτηγού πριν από τη συντριβή. Η αστυνομία του Wichit συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.