ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε το σώμα του αγνοούμενου αγοριού στη λιμνοθάλασσα Thalang

Thalang -

Το σώμα ενός αγνοούμενου αγοριού βρέθηκε σε μια λιμνοθάλασσα στο Σρι Σόνθορν μετά από επτά ώρες αναζήτησης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα αγόρι σώθηκε από πνιγμό, ενώ ένα άλλο αγόρι εξακολουθεί να αγνοείται σε μια λιμνοθάλασσα στο Sri Soonthorn.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι στις 9:05 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης (5 Δεκεμβρίου) ειδοποιήθηκαν από δύτες διάσωσης ότι τελικά βρήκαν το σώμα του αγνοούμενου αγοριού. Το πτώμα ταυτοποιήθηκε ως ο κ. W, 16 ετών, το πλήρες όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό λόγω της ηλικίας του. Δεν βρέθηκαν τραύματα στο σώμα του. Η μητέρα του βρέθηκε στο σημείο κατά την ανακάλυψη και η σορός του μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang.

Χρειάστηκαν επτά ώρες για να αναζητήσουν οι δύτες διάσωσης για το πτώμα, επειδή υπάρχουν πολλές ρίζες δέντρων στη λιμνοθάλασσα που εμπόδισαν την έρευνα. Αναφέρθηκε ότι ο κ. Warut ψάρευε στη λιμνοθάλασσα πριν πέσει κατά λάθος στη λιμνοθάλασσα και πνιγεί.

Το Phuket Express στέλνει τα συλλυπητήριά του στους φίλους και την οικογένεια του θύματος.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.