Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ταϊλάνδης επισκέπτονται το Πουκέτ για το King's Cup Regatta

Πουκέτ -

Η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα, ο Βασιλιάς Maha Vajiralongkorn και η Αυτή η Βασιλική Μεγαλειότητα βασίλισσα Suthida Bajrasudhabimalalakshana προήδρευσαν του 35η Ρεγκάτα του Κυπέλλου Βασιλιά του Πουκέτ.

Την Πέμπτη (7 Δεκεμβρίουth) εκατοντάδες Ταϊλανδοί και ξένοι περίμεναν να τιμήσουν τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα στην παραλία Kata στην περιοχή Mueang Phuket.

Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Suthida έλαβε μέρος σε αγώνες πρακτικής στην κατηγορία IRC Zero με το keelboat THA72.

Η ετήσια Regatta του King's Cup διεξάγεται από τις 2 Δεκεμβρίουnd μέχρι τον Δεκέμβριο του 9th. Συνολικά 14 χώρες συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό σκαφών, όπως η Ταϊλάνδη, η Αυστραλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Αγγλία και η Ολλανδία.

Σχετικό άρθρο:

Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιάς Maha Vajiralongkorn και η Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Suthida Bajrasudhabimalalakshana προήδρευσαν της τελετής έναρξης στο Εφετείο Περιοχής 8 και στο νέο Επαρχιακό Κέντρο Διοίκησης του Πουκέτ στην οδό Tha Kraeng στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.