Έγινε εντολή έρευνας για το περιστατικό με την αστυνομική στολή του Ταϊλανδού Τουρίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Ο Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας Pol Gen Torsak Sukvimol διέταξε έρευνα για ένα βίντεο που δείχνει έναν Κινέζο τουρίστα να φοράει στολή της αστυνομίας της Ταϊλάνδης, με έναν προφανή αξιωματικό να τον βοηθά.

Ο εκπρόσωπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης Πολ Υποστράτηγος Achayon Kraithong ανακοίνωσε την έρευνα για να προσδιοριστεί η προέλευση του βίντεο και οι συμμετέχοντες.

Ο Πολ Υποστράτηγος Achayon δήλωσε ότι η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, θα καθορίσει εάν έχουν σημειωθεί νομικές ή κανονιστικές παραβιάσεις. Τόνισε τη σημασία της διατήρησης της ακεραιότητας της αστυνομικής δύναμης της Ταϊλάνδης και προειδοποίησε τους τουρίστες να μην φορούν αστυνομικές στολές ή να ζητούν μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες από αξιωματικούς.

Το περιστατικό, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από έναν χρήστη του Facebook, έχει κάνει συγκρίσεις με μια προηγούμενη υπόθεση που αφορούσε μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες VVIP που παρέχονται από ορισμένους Ταϊλανδούς αξιωματούχους σε έναν Κινέζο τουρίστα. Το προηγούμενο περιστατικό είχε οδηγήσει στην έρευνα τεσσάρων αστυνομικών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.