Συνελήφθη ύποπτος με 200 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης αξίας 200,000 μπατ στο Thalang

Thalang -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 200 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Πα Κλοκ, αξίας περίπου 200,000 μπατ, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (4 Δεκεμβρίουth) συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Somsak, 48 ετών, από το Paklok. Συνελήφθη σε ένα σπίτι στο Paklok και του κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης αξίας περίπου 200,000 μπατ (1,000 γραμμάρια = 1,000,000 μπατ).

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία ενημερώθηκε από ανώνυμη πληροφορία ότι ο ύποπτος πουλούσε παράνομα ναρκωτικά στην περιοχή. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι όπου βρέθηκε ο ύποπτος μέσα στην τουαλέτα. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι τα ναρκωτικά του ανήκουν.

Ο Somsak είπε στην αστυνομία ότι προσλήφθηκε από έναν άνθρωπο που γνώριζε μόνο ως κύριος Bang για να παραδίδει ναρκωτικά. Έλαβε πέντε γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης για τη δουλειά του.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.