Ρώσος φέρεται να προκαλεί δημόσια αναστάτωση κοντά στην παραλία Nai Yang στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος φέρεται να προκάλεσε δημόσια αναστάτωση κοντά σε γνωστή παραλία στο Thalang το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ειδοποιήθηκαν από ντόπιους ότι ένας ξένος άνδρας ενοχλούσε το κοινό με δυνατούς θορύβους και φώναζε κοντά σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην παραλία Nai Yang στην υποσυνοικία Sakoo.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν άγνωστο, βαρύ μεσήλικα Ρώσο που φορούσε μονόπανο και σορτς και χωρίς παπούτσια. Βρέθηκε να μιλάει δυνατά μόνος του, φαινομενικά να κάνει μια κινούμενη συζήτηση με τον εαυτό του στα ρωσικά. Ωστόσο, ήταν ακόμα σε θέση να ηρεμήσει και να επικοινωνήσει με την αστυνομία συνειδητά όταν του μίλησαν στα αγγλικά και στα ταϊλανδικά και δεν φαινόταν να απειλεί ή να βλάπτει κανέναν.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ρώτησε τον άνδρα αν ήθελε να πάει σε νοσοκομείο ή χρειαζόταν ψυχιατρική βοήθεια, ο Ρώσος αρνήθηκε. Στη συνέχεια ζήτησε και του δόθηκε άδεια από την αστυνομία να κάνει μια σύντομη ανάπαυση σε ένα κρεβάτι παραλίας χωρίς επίβλεψη στην παραλία. Ένας φρουρός ασφαλείας που βρισκόταν κοντά κλήθηκε να παρακολουθήσει τον άνδρα εάν υπήρχε περαιτέρω πρόβλημα.

Η Phuket Express σημείωσε ότι η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες για τον άνδρα.

Ο άνδρας φέρεται να ηρέμησε, πήρε έναν υπνάκο και έφυγε με ασφάλεια νωρίτερα με την Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ υποθέτοντας ότι είτε ήταν μεθυσμένος είτε απλώς του άρεσε να συνομιλεί με τον εαυτό του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.