Η φωτιά καταστρέφει το πολυτελές εστιατόριο στο Thalang – ΒΙΝΤΕΟ

Thalang -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα πολυτελές εστιατόριο που ανήκει σε αλλοδαπό στο Thalang με ζημιές πολλών εκατομμυρίων μπατ, σύμφωνα με την αστυνομία του Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στη 1:30 μ.μ. της Κυριακής (3 Δεκεμβρίουrd) στο εστιατόριο Project Artisan απέναντι από το Soi Khok Tanod 6 στο Cherng Talay. Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η ομάδα του Phuket Express λίγο μετά την πρώτη κλήση.

Η φωτιά διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ φλεγόμενη στο εστιατόριο και χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Το εστιατόριο καταστράφηκε ολοσχερώς και το συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε εκατομμύρια μπατ.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι είδαν πρώτα καπνό να βγαίνει από την οροφή του χώρου και στη συνέχεια η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα μέσα στο εστιατόριο. Εκείνη την ώρα υπήρχαν πολλοί ξένοι πελάτες που έτρωγαν φαγητό αλλά ευτυχώς κατάφεραν να ξεφύγουν από το εστιατόριο χωρίς να τραυματιστούν. Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά ενώ περίμεναν τους πυροσβέστες αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σε αυτό το στάδιο η αιτία της πυρκαγιάς πιστεύεται ότι ξεκίνησε από φούρνο πίτσας πριν η φωτιά εξαπλωθεί στους επαγγελματικούς χώρους. Ωστόσο, η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς διερευνάται ακόμη από την Εγκληματολογική Αστυνομία του Πουκέτ μέχρι την ώρα του Τύπου.

Το Phuket Express σημείωσε ότι το εστιατόριο ανήκει σε έναν αλλοδαπό που νοικιάζει τη γη. Το εστιατόριο είναι πολύ διάσημο με πολλούς ξένους πελάτες, αλλά το ακριβές όνομα του ιδιοκτήτη έχει αποκρύψει η αστυνομία στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.