Πέθανε ο Natapanu Nopakun, γνωστός εκπρόσωπος της Ταϊλάνδης στα αγγλικά

Ταϊλάνδη-

Σε εξαιρετικά θλιβερά νέα, Kanchana Phattharachoke, Ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Πληροφοριών της Ταϊλάνδης και Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Πληροφοριών και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών Natapanu Nopakun πέθανε ξαφνικά μετά από μάχη με μια άγνωστη ασθένεια ιδιωτικά για κάποιο διάστημα.

Περαιτέρω δήλωση από αρμόδιους φορείς για τον θάνατό του αναμένεται αργότερα αυτή την εβδομάδα, με τις μόνες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν επί του παρόντος να είναι ότι ο κ. Nopakun πέθανε στις 4 Δεκεμβρίου 2023, ξαφνικά από μια άγνωστη ιδιωτική ασθένεια.

Ο Natapanu ήταν πιο αναγνωρίσιμος στους περισσότερους ξένους ως καθημερινό πρόσωπο για εκπατρισθέντες και τουρίστες στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid-19 στην Ταϊλάνδη, καθοδηγώντας τις καθημερινές ενημερώσεις από το 2020-2022 στα αγγλικά από το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) και παρέχοντας τακτικές ενημερώσεις για όλους τους μεταβαλλόμενους κανόνες και πολιτικές.

Έλαβε ευρέως και τακτικά επαίνους για τις ενημερώσεις, τη σαφήνεια και τη συμπονετική του συμπεριφορά.

Από το προφίλ του στο LinkedIn, ο Natapanu ήταν ανώτερος Ταϊλανδός διπλωμάτης με περισσότερα από 27 χρόνια διμερούς, πολυμερούς και διοικητικής εμπειρίας.

Ο Ναταπάνου κατείχε στο παρελθόν τη θέση του συμβούλου του πρέσβη της Ταϊλάνδης και της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ταϊλάνδης Ήταν στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη της Ελβετίας από το 2012-2016 και κατείχε διπλωματικές θέσεις στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και στην Πνομ Πενχ της Καμπότζης.

Επιπλέον, ο Natapanu έχει υπηρετήσει ως διερμηνέας και συντάκτης επίσημων ομιλιών για τρεις πρωθυπουργούς της Ταϊλάνδης και επίσης υπηρέτησε ως Συντονιστής του Υπουργείου Εξωτερικών στο Κυβερνητικό Μέγαρο από το 2008-2011.

Υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των ξένων εκπατρισμένων στην Ταϊλάνδη, σημειώνει το TPN Media, και συμμετείχε τακτικά σε ενημερώσεις και συναντήσεις με διάφορους οργανισμούς και κοινότητες με στόχο την επίλυση προβλημάτων και την αύξηση της επικοινωνίας για αυτήν την κοινότητα.

Η απώλεια είναι σημαντική τόσο για την κοινότητα των πρώην χωρών και φυσικά για το Ταϊλανδικό Τμήμα Πληροφοριών και Υπουργείο Εξωτερικών Αναπαυθείτε εν ειρήνη και τα συλλυπητήρια μας στους φίλους και την οικογένειά του από όλο το TPN Media.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από το Twitter του Natapanu Nopakun.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/