Η Panipak κερδίζει άλλο ένα χρυσό στο Παγκόσμιο Γκραν Πρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ένωση Ταεκβοντό Ταϊλάνδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η αθλήτρια της Ταϊλάνδης Panipak “Tennis” Wongpattanakit θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Γκραν Πρι Taekwondo 2023, προσθέτοντας άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην εντυπωσιακή συλλογή της.

Ο αγώνας που διεξήχθη στο Μάντσεστερ της Αγγλίας είδε τον Ταϊλανδό σταρ του Ταεκβοντό να βγαίνει νικητής στην κατηγορία των 49 κιλών, νικώντας την Ισπανίδα Adelina Serrano Iglesias με σκορ 2-0 (5-2, 5-2) στον τελικό γύρο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ένωση Ταεκβοντό Ταϊλάνδης

Αυτό το τελευταίο επίτευγμα αυξάνει τα συνολικά χρυσά μετάλλια της Panipak σε αγώνες World Taekwondo Grand Prix σε 12, σημειώνοντας τον υψηλότερο αριθμό για οποιαδήποτε αθλήτρια. Η συλλογή μεταλλίων του 26χρονου Ταϊλανδού πρωταθλητή περιλαμβάνει διακρίσεις κύρους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και τους Ασιατικούς Αγώνες του 2022.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ένωση Ταεκβοντό Ταϊλάνδης

Η πρωθυπουργός Srettha Thavisin συνεχάρη την Panipak για την τελευταία της νίκη, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τη συνεισφορά της ως εποχιακό δώρο στο έθνος.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.