Ο δεύτερος γιος του βασιλιά της Ταϊλάνδης επισκέπτεται την Ταϊλάνδη για την τελετή της ημέρας του πατέρα και την εκτεταμένη επίσκεψη

Εθνικός-

Στις 9:00 π.μ., 4 Δεκεμβρίου 2023, ο Aon Vacharaesorn Vivacharawongse, ο δεύτερος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας, Βασιλιά Maha Vajiralongkorn, έφτασε στην Ταϊλάνδη για τη δεύτερη επίσκεψή του το 2023 για την Ημέρα του Πατέρα.

Οι Ταϊλανδοί ρεπόρτερ δήλωσαν δημόσια ότι κατά τη διάρκεια αυτής της προσωπικής επίσκεψης, ο Vacharaesorn Vivacharawongse σκόπευε να παραστεί σε μια τελετή για την Ημέρα του Πατέρα στις 5 Δεκεμβρίου και θα περνούσε 14 ακόμη ημέρες απλώς ταξιδεύοντας στην Ταϊλάνδη.

Διαβάστε περισσότερα για την πρόσφατη επίσκεψη του Vacharaesorn Vivacharawongse στις 5 Αυγούστου 2023.


Στις 5 Δεκεμβρίου 2023, ο Aon Vacharaesorn Vivacharawongse τίμησε το Βασιλικό Μνημείο της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Βασιλιά Bhumibol Adulyadej στο King Rama IX Park, Μπανγκόκ.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.