Συνελήφθη ο κατά συρροή κλέφτης στην Πατόνγκ που φέρεται να είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα από έναν αστυνομικό

Πουκέτ -

Ένας κατά συρροή κλέφτης συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού συνέχισε να κλέβει από πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης μιας προσωπικής μοτοσικλέτας ενός αστυνομικού.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι μαζί με την Αστυνομία της Περιφέρειας 8 συνέλαβαν τον κατά συρροή κλέφτη, τον κ. Adisak Saelim, 34 ετών, σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Patong. Ο ύποπτος είχε μείνει στο δωμάτιο για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν γνώριζε ότι ήταν καταζητούμενος εγκληματίας.

Ο ύποπτος έκλεψε τουλάχιστον τρεις φορές, σύμφωνα με την αστυνομία του Chalong. Τα θύματα, στα οποία ένα από αυτά είναι αστυνομικός Chalong, υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία του Chalong μετά την κλοπή της προσωπικής του μηχανής. Ο ύποπτος έκλεψε επίσης από ένα ψιλικατζίδικο στην Πατόνγκ στο οποίο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υπέβαλε αναφορά με πλάνα CCTV που έδειχνε ξεκάθαρα το πρόσωπο του υπόπτου.

Ο ύποπτος φέρεται να παραδέχτηκε τα εγκλήματα και είπε στην αστυνομία ότι χρειάζεται χρήματα για τα έξοδα διαβίωσής του και για τον διαδικτυακό τζόγο. Ο ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.