Η Thai Smile Airways πρόκειται να σταματήσει τις δραστηριότητές της, ενσωμάτωση στην Thai Airways μέχρι το τέλος του έτους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από το Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης

Η Thai Smile Airways, θυγατρική της Thai Airways, πρόκειται να σταματήσει τις πτήσεις της μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Ανακοινώθηκε από την Thai Airways, η κίνηση περιλαμβάνει 20 αεροσκάφη Airbus A320 της Thai Smile που ενσωματώνονται στις λειτουργίες της μητρικής εταιρείας.

Από τις 31 Δεκεμβρίου, η Thai Airways θα αναλάβει πλήρως τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων και των υπηρεσιών της Thai Smile.

Η διαδικασία μετάβασης, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Ιανουάριο του 2024, θα οδηγήσει την Thai Airways να διαχειρίζεται εννέα δρομολόγια εσωτερικού που εκτελούσε προηγουμένως η Thai Smile. Αυτά τα δρομολόγια θα συνεχίσουν με τον κωδικό πτήσης TG τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Οι κρατήσεις θέσεων επιβατών και υπηρεσιών θα μεταφερθούν στην Thai Airways από τις 16 Δεκεμβρίου, με τις υπηρεσίες του ιστότοπου Thai Smile να παραμένουν ενεργές έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Η υπηρεσία εισιτηρίων και τα τηλεφωνικά κέντρα της Thai Smile θα συνεχίσουν να λειτουργούν έως τις 31 Δεκεμβρίου. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, οι επιβάτες που αναζητούν αυτές τις υπηρεσίες θα ανακατευθύνονται στην Thai Airways.

Αυτή η ενοποίηση θέτει ένα τέλος στις δραστηριότητες της Thai Smile Airways, οι οποίες ξεκίνησαν στις 17 Οκτωβρίου 2013. Η διακοπή των δραστηριοτήτων της αεροπορικής εταιρείας και η ενσωμάτωσή της στην Thai Airways θεωρείται στρατηγική κίνηση για τον εξορθολογισμό των δραστηριοτήτων και τη βελτίωση της αποδοτικότητας των υπηρεσιών στον τομέα των αερομεταφορών της Ταϊλάνδης .

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.