Η Ταϊλάνδη γιορτάζει άλλη μια ασφαλή επιστροφή πολιτών από το Ισραήλ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Η Ταϊλάνδη καλωσόρισε την ασφαλή επιστροφή δύο πολιτών που είχαν προηγουμένως κρατηθεί στο εξωτερικό, σηματοδοτώντας μια διπλωματική νίκη για τη χώρα. Το δίδυμο έφτασε στο ιατρικό κέντρο Al Shamir του Ισραήλ, όπου τους υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Parnpree Bahiddha-Nukara και μια ομάδα Ταϊλανδών αξιωματούχων.

Τα άτομα, ο Patthanayuth Tonsgokree και ο Owat Suriyasri, είναι οι τελευταίοι σε μια σειρά Ταϊλανδών πολιτών που απελευθερώθηκαν από την αιχμαλωσία εν μέσω της σύγκρουσης Ισραήλ-Χαμάς. Η άφιξή τους ήταν μια στιγμή εθνικής ανακούφισης, την οποία γιόρτασαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και άλλοι 17 υπήκοοι της Ταϊλάνδης που είχαν βιώσει παρόμοια δοκιμασία και αφέθηκαν ελεύθεροι νωρίτερα.

Ο Parnpree εξέφρασε βαθιά ανακούφιση για την ασφαλή επιστροφή των δύο υπηκόων της Ταϊλάνδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της κυβέρνησης για την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών της στο εξωτερικό. Το συναίσθημα αντηχούσε μεταξύ των παρευρισκομένων, αντανακλώντας μια συλλογική αίσθηση εθνικής αλληλεγγύης.

Μετά την απελευθέρωσή τους, τα άτομα υποβλήθηκαν σε ολοκληρωμένες αξιολογήσεις υγείας, ένα τυπικό πρωτόκολλο για τη διασφάλιση της ευημερίας τους.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.