Το Πουκέτ προειδοποιεί για την κατάρρευση του δρόμου στο λόφο Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Οι αξιωματούχοι της Patong έχουν προειδοποιήσει τους χρήστες του δρόμου για έναν δρόμο που έχει καταρρεύσει στο λόφο Patong.

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση την Τρίτη (28 Νοεμβρίου). Δηλώνουν ότι ο δρόμος Νο. 4029 (Kathu – Patong) στην αριστερή πλευρά που βρίσκεται απέναντι από το Wyndham Sea Pearl Resort Phuket (πριν από μια καμπύλη) έχει καταρρεύσει. Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.