Η Κυβέρνηση εγκαινιάζει μεγάλη εκπτωτική εκστρατεία για την Πρωτοχρονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Το Υπουργείο Εμπορίου προετοιμάζεται για μια μεγάλης κλίμακας διαφημιστική εκδήλωση σε συνεργασία με περισσότερους από 300 κατασκευαστές, χονδρεμπόρους, λιανοπωλητές και καταστήματα ψιλικών. Η εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε ως πρωτοχρονιάτικο δώρο στο κοινό, περιλαμβάνει μειώσεις τιμών σε αγαθά και υπηρεσίες, σύμφωνα με τις προσπάθειες της κυβέρνησης να μειώσει το κόστος ζωής.

Η επερχόμενη εκπτωτική εκστρατεία, η οποία θα διαρκέσει από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου 2024, βασίζεται σε ένα παρόμοιο έργο που ξεκίνησε στις 2 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου. Τον Οκτώβριο, το υπουργείο συνεργάστηκε με 288 επιχειρηματίες για να μειώσει τις τιμές σε πάνω από 151,676 είδη σε εθνικό επίπεδο, οδηγώντας σε σημαντική μείωση του κόστους ζωής κατά 2-3 δισεκατομμύρια μπατ.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικού Εμπορίου (DIT) Wattanasak Sur-iam, το νέο πρόγραμμα μείωσης τιμών αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του, που θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων, ποτών, βασικών αγαθών, γεωργικών προϊόντων. προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο επικεφαλής της DIT δήλωσε ότι το τμήμα θα συνεχίσει να παρακολουθεί 18 κατηγορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των instant noodles, των φρέσκων και κονσερβοποιημένων τροφίμων και των ιατρικών συσκευών, για να αποφευχθεί η αύξηση των τιμών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.