Ρώσος συνελήφθη στο Satun για εικαζόμενη συμμετοχή σε παράνομες οικονομικές συναλλαγές που απέφεραν ένα δισεκατομμύριο μπατ

Satun, Νότια Ταϊλάνδη -

Ένας καταζητούμενος Ρώσος που είχε υπερβεί τη διαμονή του συνελήφθη στο Σατούν αφού φέρεται να ενεπλάκη σε παράνομες ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που παρήγαγαν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο μπατ.

Το Βασιλικό Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Nagoro, 32 ετών, Ρώσος υπήκοος σε ένα αυτοκίνητο σε ένα σημείο ελέγχου κοντά στα σύνορα στο Wang Prajan, στην περιοχή Khuan Don.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν το διαβατήριό του και διαπιστώθηκε ότι είχε παραμονή. Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι η ακριβής περίοδος της παραμονής του δεν προσδιορίστηκε από αξιωματούχους. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Khuan Don για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράταση διαμονής. Οι αξιωματικοί διαπίστωσαν επίσης ότι είναι καταζητούμενος ύποπτος στο πλαίσιο του συστήματος της Interpol Red Notice.

Φέρεται να είναι μέλος μιας μεγάλης ρωσικής εγκληματικής ομάδας που φέρεται να συμμετείχε σε παράνομες ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που είχαν αποφέρει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο μπατ με οφέλη 164 εκατομμυρίων μπατ. Ο ύποπτος έλαβε δέκα τοις εκατό από τα επιδόματα.

Ο κ. Nagoro δεν έχει κάνει δήλωση στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.