Επίσημη δήλωση από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης: Απελευθερώθηκε η πρώτη παρτίδα 12 ταϊλανδικών ομήρων

Εθνικός-

Στις 24 Νοεμβρίου, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης εξέδωσε μια συγχαρητήρια δήλωση για την απελευθέρωση της πρώτης παρτίδας 12 ταϊλανδών ομήρων.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης έχει ως εξής:

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης ενημερώθηκε από τη Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης, στο Τελ Αβίβ, ότι 12 Ταϊλανδοί υπήκοοι που κρατούνταν όμηροι απελευθερώθηκαν και εισήλθαν στο Ισραήλ μέσω της συνοριακής διέλευσης της Ράφα. Μεταφέρονται στο σημείο επεξεργασίας στην Πολεμική Αεροπορία Χατζερίμ. Αυτή τη στιγμή, το φύλο και τα ονόματα αυτών των Ταϊλανδών δεν είναι γνωστά.

Οι 12 Ταϊλανδοί θα μεταφερθούν στο Ιατρικό Κέντρο Shamir (Assaf Harofeh), όπου θα τους συναντήσουν στελέχη της Πρεσβείας. Απαιτείται να βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση για περίοδο 48 ωρών, χωρίς πρόσβαση σε εξωτερικούς.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε αυτούς τους 12 Ταϊλανδούς υπηκόους και τις οικογένειές τους και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επισπεύσει την επιστροφή τους στην Ταϊλάνδη.

Η Βασιλική Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους από τους οποίους ζήτησε βοήθεια για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση αυτών των πρώτων ομήρων, δηλαδή τις Κυβερνήσεις του Κατάρ, του Ισραήλ, της Αιγύπτου, του Ιράν, της Μαλαισίας και της ΔΕΕΣ. Είναι βαθιά μας ελπίδα ότι όλοι οι εναπομείναντες όμηροι θα ληφθούν φροντίδα και θα απελευθερωθούν με ασφάλεια με την πρώτη ευκαιρία.

Αυτή η επίσημη δήλωση είναι από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.