Έφοδος σε βίλες στο Rawai για φερόμενη συμμετοχή σε σημαντικό παράνομο διαδικτυακό ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών

Rawai -

Η DSI έκανε έφοδο σε δύο πολυτελείς βίλες στο Rawai, αφού ένας ύποπτος βρέθηκε να εμπλέκεται σε μια μεγάλη παράνομη ιστοσελίδα διαδικτυακού τζόγου.

Το Τμήμα Ειδικών Ερευνών (DSI) που εδρεύει στην Μπανγκόκ ανέφερε την Τετάρτη (22 Νοεμβρίου).nd) ότι αργά το απόγευμα έκαναν έφοδο σε δύο πολυτελείς βίλες σε έναν δρόμο κατά μήκος της παραλίας Naiharn – Saen Bay στο Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket που καλύπτει μια περιοχή αξίας άνω των δύο δισεκατομμυρίων μπατ.

Οι υπάλληλοι βρήκαν μόνο φύλακες και υπαλλήλους στο σπίτι. Η επιδρομή ακολούθησε ένταλμα έρευνας που ζητήθηκε από το DSI που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ.

Οι βίλες σχετίζονται με έναν ύποπτο που προσδιορίζεται μόνο ως ο κ. Pakpoom ή Dee Dee, 29 ετών. Φέρεται να εμπλέκεται στον ιστότοπο και φέρεται να είναι το ανώτατο στέλεχος του ιστότοπου.

Ο εν λόγω ιστότοπος είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους παράνομους διαδικτυακούς ιστότοπους τζόγου στην Ταϊλάνδη, ο οποίος συνδέεται με πολλούς άλλους παράνομους ιστότοπους και δίκτυα διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, ορισμένοι από τους οποίους έχουν κλείσει, λένε οι αρχές της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Pakpoom συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi στις 4 Νοεμβρίουth αυτού του μήνα. Κατηγορείται για παροχή παράνομων υπηρεσιών διαδικτυακού τζόγου και ξέπλυμα χρήματος. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.