Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Προτείνεται απαλλαγή από τη βίζα 60 ημερών για Ευρωπαίους τουρίστες και άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, έως Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ο άνδρας βρισκόταν νεκρός δίπλα σε ένα κρεβάτι με δεμένα τα πόδια και τα χέρια του.

Ένας άνδρας από το Καμερούν και τη Μιανμάρ συνελήφθησαν επειδή φέρεται να ενεπλάκησαν στη δολοφονία ενός Ταϊβανέζου σε ξενοδοχείο της Μπανγκόκ. Και οι δύο ύποπτοι φέρεται να παραδέχθηκαν ότι έδεσαν τον Ταϊβανέζο σε μια προσπάθεια να του εκβιάσουν χρήματα, αλλά αρνούνται ότι τον δολοφόνησαν.

Οι δύο ύποπτοι είπαν ότι ο Ταϊβανέζος ήταν ακόμα ζωντανός όταν έφυγαν. Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη αναζητείται τώρα για φερόμενη συμμετοχή.

Η αστυνομία των Φιλιππίνων ενημέρωσε την αστυνομία της Ταϊλάνδης για έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Joe, 47 ετών, υπήκοος Φιλιππίνων, ο οποίος καταζητείται ύποπτος στη χώρα του.
Η Samui Immigration είπε στο Phuket Express ότι ο Γερμανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν για πρόκληση δημόσιας όχλησης.
Έχει αναφερθεί από άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ο κ. Daniel έχει παραδεχτεί την κατηγορία της απόκρυψης, αφαίρεσης και καταστροφής του πτώματος ή τμημάτων του πτώματος. Ωστόσο, αρνήθηκε την κατηγορία για πρόθεση ανθρωποκτονίας.
Το υπουργείο Τουρισμού εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει στο υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης να παρατείνει την περίοδο απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για επισκέπτες από 50 ευρωπαϊκές χώρες από 30 ημέρες σε 60 ημέρες.
Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.