ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μεγάλη ποσότητα πλαστών τραπεζογραμματίων βρέθηκε στο δωμάτιο του Ταϊβανέζου που δολοφονήθηκε στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Πολλά πλαστά τραπεζογραμμάτια δολαρίων βρέθηκαν μαζί με μια μηχανή παραχάραξης μέσα στο δωμάτιο όπου δολοφονήθηκε ένας Ταϊβανέζος σε ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ, λένε αστυνομικοί που γνωρίζουν την έρευνα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες βρέθηκε χθες ένας Ταϊβανέζος τουρίστας στο κατάλυμά του στην Μπανγκόκ. Είχε φτάσει στην Ταϊλάνδη μόλις δύο μέρες πριν, σύμφωνα με τη βασιλική αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Ένας άνδρας από το Καμερούν και τη Μιανμάρ συνελήφθησαν επειδή φέρεται να ενεπλάκησαν στη δολοφονία ενός Ταϊβανέζου σε ξενοδοχείο της Μπανγκόκ. Η ταυτότητα της Ταϊλανδής που φέρεται να προσέλαβε τους τρεις αλλοδαπούς άνδρες είναι ακόμη άγνωστη και παραμένει ελεύθερη μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ζητά από το κοινό να βρει μια Ταϊλανδή ύποπτη που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία ενός Ταϊβανέζου σε ξενοδοχείο της Μπανγκόκ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Μητροπολιτική Αστυνομία είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN τη Δευτέρα (20 Νοεμβρίουth) ότι η ιατροδικαστική αστυνομία της Ταϊλάνδης ερεύνησε μέσα στο δωμάτιο και βρήκε δύο χρηματοκιβώτια. Η αστυνομία κατάφερε να ανοίξει τα χρηματοκιβώτια και βρήκαν πολλά πλαστά τραπεζογραμμάτια, χαρτιά και μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πλαστών τραπεζογραμματίων.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει δύο ύποπτους, έναν άνδρα της Μιανμάρ και έναν άνδρα από το Καμερούν. Ωστόσο, ένας άνδρας από το Βανουάτου και μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη εξακολουθούν να διαφεύγουν. Δεν είναι σαφές ποια είναι η σχέση με τα πλαστά χρήματα που βρέθηκαν και τον θάνατο του Ταϊβανέζου, ωστόσο, οι ύποπτοι που έχουν ήδη συλληφθεί ισχυρίζονται ότι προσλήφθηκαν από την Ταϊλανδή αφού απάντησαν σε μια δουλειά ως διαδικτυακά για να ακολουθήσουν και να εκβιάσουν τον Ταϊβανέζο για χρήματα. Ισχυρίστηκαν, ωστόσο, ότι δεν είχαν καμία σχέση με τη δολοφονία του άνδρα και τον άφησαν ζωντανό αλλά δεμένο όταν έφυγαν από το ξενοδοχείο.

Τα μέσα TPN θα συνεχίσουν να ενημερώνουν αυτήν την ιστορία καθώς δημοσιεύονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.