Οδηγός συνελήφθη αφού παρκάρει σεντάν με ψεύτικη κόκκινη πινακίδα αυτοκινήτου στο αστυνομικό τμήμα της εθνικής οδού του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας οδηγός συνελήφθη αφού σταμάτησε το σεντάν του για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα της εθνικής οδού του Πουκέτ. Διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε ψεύτικη κόκκινη πινακίδα αυτοκινήτου.

Η αστυνομία της εθνικής οδού του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο εν λόγω οδηγός σταμάτησε σε μια τουαλέτα μέσα στο γραφείο της εθνικής οδού του Πουκέτ στο Thalang. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι το σεντάν ήταν ύποπτο καθώς φαινόταν να είναι πολύ παλιό για να χρησιμοποιεί κόκκινη πινακίδα κυκλοφορίας, που προορίζεται για οχήματα που αγοράστηκαν πρόσφατα.

Η αστυνομία ζήτησε από τον οδηγό να ελέγξει το sedan του. Διαπίστωσαν ότι το σεντάν είχε ήδη ταξινομηθεί προηγουμένως με λευκή πινακίδα. Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε την κόκκινη πινακίδα για να αποφύγει τους εισπράκτορες οικονομικών χρεών. Είπε ότι δεν έχει αρκετά χρήματα για να πληρώσει για τις μηνιαίες δόσεις του σεντάν και ήλπιζε ότι η ψεύτικη πινακίδα κυκλοφορίας θα έδιωχνε τη χρηματοοικονομική εταιρεία.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για χρήση πλαστών εγγράφων. Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της εθνικής οδού του Πουκέτ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον οδηγό, όπως το όνομα ή την ηλικία του.

Το Phuket Express σημείωσε ότι κάθε Αστυνομικός Σταθμός Αυτοκινητοδρόμων στην Ταϊλάνδη παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για οδηγούς με δωρεάν τουαλέτες και μπάνια. Μερικά από τα αστυνομικά τμήματα αυτοκινητοδρόμων παρέχουν ακόμη και βασικά δωρεάν δωμάτια για ύπνο στους οδηγούς και τις οικογένειές τους. Αυτό γίνεται για να ενθαρρύνει τους οδηγούς να αποφύγουν να αποκοιμηθούν στο τιμόνι.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.